Spar på energi ved hjælp af en luft vand varmepumpe

Hvis du tænker på at købe en varmepumpe, men har svært ved at vælge hvilken type eller mærke har jeg samlet et par ting til dig i denne artikel. Uanset om du vil bruge pumpen til opvarmning eller køling eller måske begge begge dele. Du kan spare en masse penge, hvis du vælger en luft til vand pumpe som bruger mindre strøm. Flere modeller fra Bosch eller Panasonic kan hjælpe meget på din økonomi frem for et no name produkter.
luft vand varmepumpe
Der findes to generelle typer – luft vand varmepumpe og jordvarmepumper. Jordvarme pumper kræver en udlægning af rør under jorden i haven og vil dermed koste meget mere end et luft vand system. Fordelen ved et jordvarme anlæg er, at det ikke larmer , hvor et luft vand systemet larmer ca. med 16db hele året rundt. Men da målet er at spare på energien og dermed også penge, køber stadig mange luft varmepumper. Disse koster en mindre end jordvarme, og er meget lettere at sætte op.
varmepumpe
Her i Danmark har folk, som har brugt varmepumper i 3 til 8 år, bemærket et betydeligt fald i deres el-regninger. Og derfor, har mere end 300,00 husestande installeret en varmepumpe i deres hjem. De har været i stand til at indtjene udgifter, og begynder at se besparelser på deres elregningen.